Facebook Pixel

Hindistancevizi yağı, qarğıdalı formulaları, üzvi, 473 q

Təqdimat -16%
İstehsalçı ölkə: Amerika Birləşmiş Ştatları
keyfiyyət təminatı
Xüsusiyyətlər:
Veganlar üçün
Üzvi/təbii
Qlüten pulsuz
Vegetarianlar üçün
Südsüz
Paleolit pəhriz (paleo pəhriz)
Ketogen pəhriz (keto pəhriz)
Birlikdə daha ucuz Saxlanılır 6,04 ₼
Kit kodu:
k-39-821-36667
67 61,10 ₼
Birlikdə daha ucuz Saxlanılır 2,80 ₼
Kit kodu:
k-111-821-36666
56 53,04 ₼
birlikdə almaq Saxlanılır 3,84 ₼
Kit kodu:
k-3091-821-396
77 72,92 ₼
birlikdə almaq Saxlanılır 3,04 ₼
Kit kodu:
k-3125-821-1427
61 57,66 ₼
birlikdə almaq Saxlanılır 2,79 ₼
Kit kodu:
k-3157-821-11294
56 52,96 ₼
Məhsul Kodu: 821
Barkod: 790011160335

Stokda var

27,16 ₼ 32,31 ₼
Endirim 5,15 ₼
Satıcı: Biotus
Biotus
Endirim 16%

Tanıtım başa çatır 30/06/2024 00:00. Endirim alış-veriş səbətindəki əşyalara aiddir və promosyonlar və ya digər təkliflərlə birləşdirilə bilməz.

Təsvir

Kokos yağının tərkibində doymuş yağlar var: əsasən bu doymuş yağlar orta yağ turşuları və ya trigliseridlərdir. Dəriyə tətbiq olunduqda ona hamarlıq verirlər. Bu yağların olması səbəbindən hindistan cevizi yağı dərinin nəmliyini də saxlayır, çünki yağlar dəridəki məsamələr vasitəsilə nəm itkisinin qarşısını alır.

Capric / Caprylic / Lauric. turşular: onlar adi yağ turşularından çox da fərqlənmirlər, lakin onların öz faydaları olduğu üçün onları burada ayrıca qeyd etmək hələ də vacibdir. Bu üç yağ turşusu güclü dezinfeksiyaedici və antimikrobiyal xüsusiyyətlərə malikdir. Nəticədə, dəriyə tətbiq edildikdə, hindistan cevizi yağı açıq yaralara və ya hətta məsamələrə daxil ola bilən mikrob infeksiyalarından qoruyur. Bundan əlavə, kaprik, kaprilik və laurik turşular yağ turşusu zəncirlərini asanlıqla parçalayır, yəni onlar çəkiyə nəzarət və itkiyə kömək edir. Bu, həmçinin böyüklər və uşaqların sağlamlığı üçün bir çox digər faydalı məhsullar haqqında ətraflı məlumatı Biotus saytında tapa bilərsiniz.

Jarrow Formulas. , Üzvi, Ekstra Virgin Kokos Yağı

İstifadə qaydası:

Kokos yağı sabitdir hətta uzun müddət saxlama zamanı, çünki ərimə nöqtəsi 75-76 ° F. Hindistancevizi yağı maye və ya bərk formada dəri, saç, udma, yemək və çörək bişirmək üçün istifadə edilə bilər.

Digər Tərkibi: heç biri span>

Qarışıq
Tərkibi
Xidmət: 1 xörək qaşığı (14 q)>
Bir Konteyner üzrə Porsiya:  təxminən 32
 Birdə porsiyalargündəlik tələbatın %-i*
Kalori130 
Yağdan alınan kalori130  
Ümumi yağ14g22%
Doymuş Yağ13g65 %
Trans yağ 0 q  
Polidoymamış yağ0,5 g 
Monodoymamış Yağ0,5g 
Xolesterol 0 mq0%
Natrium0 mq0%
Ümumi Karbohidratlar0g0%
Zülallar 0g 
*2000 kalorilik pəhriz əsasında gündəlik tələb
A, C vitamini, dəmir və kalsium mənbəyi deyil
Alıcılar da maraqlanırdılar Bəyənə biləcəyiniz digər məhsullar tapdıq!

Müştəri Sualları

Sual yoxdur

Sualınızı verin

Sual moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    Bütün cavablar moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    Bu məhsulla satın alın

    müştəri rəyləri

    5

    1 rəylər

    Filtrlər
    Tarix
    Reytinq Faydalılıq
    1. Мерхи

      Ən yaxşı müsbət rəy
      0 people found this helpful
      Люблю это масло как средство для ухода за волосами. Делаю из него маски для волос. И еще летом для меня первое средство перед выходом на солнце. Защита обеспечена.
      Bu rəy faydalı oldu?
      0
      0
    Rəy yazın
    Məhsul şəkli və ya videosu ilə nəzərdən keçirmək üçün bonus hesabınıza 1,79 ₼ qazanın*
    * Kampaniya təfərrüatları linkdə
    Rəy əlavə edin
    • Bu məhsulu necə qiymətləndirirsiniz?

    Youtube-dan videoya keçid

    .jpeg, .jpg, .gif, .png formatlarında 10-a qədər şəkil əlavə edin, fayl ölçüsü 5 MB-a qədər

    Rəy moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    loader
    Rəyinizi moderasiya üçün təqdim etdiniz.