Facebook Pixel

Evkalipt (Eucalyptus) Efir Yağı, Hər kəs, 13,3 ml

İstehsalçı ölkə: Amerika Birləşmiş Ştatları
keyfiyyət təminatı
Məhsul Kodu: 15170
Barkod: 636874221458

Istehsaldan çıxdı

21,67 ₼
Yeni elementlər Everyone
Satıcı: Biotus
Biotus
Təsvir
Dermatoloqlar yağdan dəri döküntüləri, yanıqlar üçün istifadə etməyi məsləhət görürlər, çünki yağ yaxşı sağalır. Faydalı xüsusiyyətlərinə görə evkalipt efir yağı üz baxımında istifadə olunur.
Havanı dezodorasiya edir, virus infeksiyalarının, həşəratların yayılmasından qoruyur. Biotus onlayn mağazasında siz müxtəlif kosmetik vasitələrə baxa və istədiyiniz halda ala bilərsiniz.

Tətbiq  

Tətbiq sahəsi: Otaqda aroma lampasında istifadə edin.Su banyosuna bir neçə damcı əlavə edin.Bir şüşə suya qarışdırın və sprey edin. otaq.

Tərkibi

Eucalyptus globulus əsas yağı.

Xəbərdarlıqlar

 Yalnız xarici istifadə üçün. Uşaqların əli çatmayan yerdə saxlayın.

Alıcılar da maraqlanırdılar Bəyənə biləcəyiniz digər məhsullar tapdıq!

Müştəri Sualları

Sual yoxdur

Sualınızı verin

Sual moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    Bütün cavablar moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    müştəri rəyləri

    0

    0 rəylər

    Filtrlər
    Tarix
    Reytinq Faydalılıq

    Rəy yoxdur

    Rəy yazın
    Məhsul şəkli və ya videosu ilə nəzərdən keçirmək üçün bonus hesabınıza 1,79 ₼ qazanın*
    * Kampaniya təfərrüatları linkdə
    Rəy əlavə edin
    • Bu məhsulu necə qiymətləndirirsiniz?

    Youtube-dan videoya keçid

    .jpeg, .jpg, .gif, .png formatlarında 10-a qədər şəkil əlavə edin, fayl ölçüsü 5 MB-a qədər

    Rəy moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    loader
    Rəyinizi moderasiya üçün təqdim etdiniz.