Valerian efir yağı, Styx Naturcosmetic, 10 ml

İstehsalçı ölkə: Avstriya
keyfiyyət təminatı
Məhsul Kodu: 41998
Barkod: 000006

Stokda bitdi

116,42 ₼
Satıcı: Biotus
Biotus
Təsvir

Valerian efir yağı xırdalanmış valerian köklərinin buxar distilləsi ilə əldə edilir. Valerian sakitləşdirici xüsusiyyətləri ilə tanınır və tibbdə spazmolitik, sakitləşdirici, antibakterial, ağrıkəsici, iltihab əleyhinə və tonik kimi istifadə olunur. Yağın köməyi ilə qıcıqlanma, əsəbilik, nevralji, baş ağrıları, yuxusuzluq və hətta depressiya əsasən müalicə olunur. Masaj, vanna, aromaterapiya, sürtmə üçün valerian efir yağından istifadə edə bilərsiniz.

 Biotus saytında siz həm də nəinki almaq, həm də məhsullarla tanış olmaq, məsləhətçilərimizdən tam məlumat ala bilərsiniz.

İstifadə üçün tövsiyələr:aromaterapiya kimi - 5-6 damcı efir yağlarının qarışığını 20 ml su ilə qarışdırın, aroma lampasında tətbiq edin. Aroma vannası üçün - hamam başına 8-10 damcı ölçün və suya tökün. Masaj, sürtünmə - 10 ml nəqliyyat bazası üçün 5-10 k ölçün. Kosmetologiyada: 5 qram kosmetik kremə və ya hər hansı əsas yağa 5 damcı məhsul çəkin.

Xəbərdarlıq:in tərkib hissələrinə fərdi həssaslığı olan insanlar tərəfindən istifadə üçün nəzərdə tutulmayıb. narkotik. Yalnız xarici istifadə üçün. Gözlər və selikli qişalarla təmasdan çəkinin. Gözlə təmasda olduqda, su ilə yuyun.

Müştəri Sualları

Sual yoxdur

Sualınızı verin

Sual moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    Bütün cavablar moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    müştəri rəyləri

    0

    0 rəylər

    Filtrlər
    Tarix
    Reytinq Faydalılıq

    Rəy yoxdur

    Rəy yazın
    Məhsul şəkli və ya videosu ilə nəzərdən keçirmək üçün bonus hesabınıza 1,79 ₼ qazanın*
    * Kampaniya təfərrüatları linkdə
    Rəy əlavə edin
    • Bu məhsulu necə qiymətləndirirsiniz?

    Youtube-dan videoya keçid

    .jpeg, .jpg, .gif, .png formatlarında 10-a qədər şəkil əlavə edin, fayl ölçüsü 5 MB-a qədər

    Rəy moderasiyadan sonra göstəriləcək.

    loader
    Rəyinizi moderasiya üçün təqdim etdiniz.